Mâine urmează să închei contractul de vânzare-cumpărare al apartamentului meu, pe care l-am vândut unui tânar care mi l-a cumpărat prin programul Prima casă.
Din banii obținuți, urmează să-mi achiziționez un alt apartament, pentru care am plătit un avans. Noul meu apartament va fi disponibil abia peste două luni. În acest timp, eu voi rămâne în continuare în locuința mea, dar tânarul care mi-a cumpărat-o locuiește în chirie, iar lui va începe să-i intre rata pentru împrumutul din Prima Casa și în același timp va plăti și chiria. Întrebare. Ce obligații financiare am eu față de tânărul care mi-a cumpărat apartamentul? El nu poate intra în posesia bunului dobândit deoarece eu nu-l pot elibera. Care este soluția corectă? Vă mulțumesc anticipat!!
nemaifiind proprietar, dvs trebuie sa platiti chirie! asa ca ori va mutati dvs cu chirie, ori ii platiti noului proprietar chirie pentru apartamentul in care locuiti! nu are importanta ca el sta in garsoniera si dvs ii vindeti un apartament cu 4 camere. de maine, domnul este proprietar!
Credit prima casa
mia_livia
Buna ziua.Eu si logodnicul meu,amandoi cadre militare,vrem sa accesam un credit prin programul prima casa,logodnicul in calitate de coplatitor.Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)