avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot intabula o casa, construita fara autorizatii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot intabula o casa, construita fara autorizatii

Buna ziua,
Am intrat in posesia unei mosteniri, o casa, in anul 2010. Casa initiala era din paianta si caramida, proprietarul a daramat o si a construit alta, fara autorizatii, pe acelasi loc in 2008. Suprafata terenului este de 75m2 si amprenta casei de 42m2. Cum pot sa fac intabularea noului imobil?
Casa se afla in Bucuresti. Cand mi s-a facut donatia, casa avea intabulare si cadastru, dar acum nu mai coincid.
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 19:26, 9 Mai 2018
Daca fata de constructia veche diferentele nu sunt foarte mari puteti incerca sa vorbiti cu un expert cadastral care sa faca o actualizare de documentatie cadastrala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare imobil neversaynever neversaynever Buna ziua,am si eu o problema care suna cam asa;Se cumpara o casa veche inscrisa in CF si la care extrasul spune; casa ,curte si gradina in suprafata totala de ... (vezi toată discuția)
Cadastru teren cu imobil pe el maud maud Am fost sa vizionez o casa pe care doresc sa o achizitionez si proprietarul are ca si cadastru doar incadrarea in zona si planul terenului cu amprenta ... (vezi toată discuția)
Casa noua construita pe amprenta casei vechi unika01 unika01 Buna ziua, Doresc sa achizitionez o casa. E noua, e la gri. Casa a fost construita intr-o zona necooperativizata (fara titlu de proprietatate), pe amprenta ... (vezi toată discuția)