avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Intrerupere pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Intrerupere pensie alimentara

Buna ziua, fratele meu a divortat anul trecut la notar, de comun acord la insistentele fostei sotii si au ramas cu custodie comuna. El este in Anglia iar ea in Romania. De cand au divortat il tot ameninta ca nu-l mai lasa sa vorbeasca cu fata sau sa o vada pana nu-i da casa sau nu-i plateste 10000 de lire drep partaj. Ei nu au facut partajul pentrica nu se inteleg. Acum ea nu mai raspunde la nici un mesaj si nici la telefon iar el nu are cum sa-i trimita pensia alimenara, aceasta fiind trimisa prin Weterunion. Ce sa poate intampa daca eu nu trimite banii sau poate face vre-o plangere. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Elena1986ianuarie , utilizator 02:51, 10 Mai 2018
Daca nu plateste il poate da in judecata pentru neplata. Sa achite cum facea si pana acum prin WU, sa trimita codul mamei si sa pastreze dovada ca i l-a comunicat, banii i se vor intparce lui si va avea dovezile de la WU si mesajele cu ea in caz de proces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer de bani din contul unui prieten fara autorizatia acestuia ... gratiela26 gratiela26 Transfer de bani din contul unui prieten fara autorizatia acestuia ! Ce este de facut ? Pe scurt , acest prieten este in stadiul de divort , ceea ce a ... (vezi toată discuția)
Partaj divort - imprumut banca razvan2009 razvan2009 Buna ziua, Inainte de casatorie sotia a cumparat pe numele ei un apartament impreuna cu banca (avans 30%). Banii de avans i-am dat impreuna ... (vezi toată discuția)
Partaj cu probleme si stabilire perioada de vizita a minorului nigela_3421 nigela_3421 Buna ziua! Doresc sa va cer un sfat. Am divortat acum 2 ani. Am o fetita de 5 ani. In timpul procesului de divort nu s-a stabilit dreptul de vizita pt fostul ... (vezi toată discuția)