Fratilor,
Va pun spre dezbatere o situatie extrem de dificila.
[ link extern ]
Am un CIM pe perioada nedeterminata si m-au sutat afara fara preaviz, etc.Motivul? Am functionat la Universitatea de Vest din Tm, Catedra de Teologie. Orice Catedra se supune legilor universitare. Noi avem si un protocol incheiat intre BOR si Minist. Educatiei. Pe motivul ca m-am opus (chipurile) la titularizarea unui preot (Vasile Muntean), acesta ma calomneaza la Patriarhie. Primesc sesizarea il deferesc justitiei. In luna februarie incepe procesul. Anunt mitropolia prin 3 adrese oficiale. Nu primesc decat incurajari. Ajung in luna septembrie si mi se cere imperativ ca "in virtutea faptului ca esti preot, conform Legiuirilor BOR, art 50 prin care orice cleric nu are voie sa compare in fata instantei fara aprobarea episcopului, iti cer sa retragi chemarea in judecata". Eu pt ca m-a facut cu apa si otet la patriarhie si fara ca mitropolia sa ii faca ceva reclamagiului, sa probeze ceea ce a spus, NU am retras chemarea in judecata. Astfel m-au data afara mai intai din postul de preot, apoi de lect.univ.dr. de la Universitate si de Sef al acesteia. Ajutati-ma!!! incerc sa anexez: decizia de desfacere a contractului si protocolul...
cherciuviorel@yahoo.com