avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pensie privata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pensie privata

Buna seara! Va rog sa ma lămuriți intr-o problema. Soțul meu a decedat si avea pensie privată banca Țiriac. Am doi copii din care unul minor în îngrijirea mea. Am făcut certificatul de moștenitor si toate actele necesare pt a intra în posesia banilor depuși de soțul meu. Telefonic mi s-a spus că partea care imi revine mie o vor vira in contul meu unde am si eu pensie privată. Cum e posibil sa intru in posesia acestor bani pt ca nu as vrea sa ii las in acest cont.? Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Moștenire contribuție din fond de pensii privat Marius Obreja Marius Obreja Bună ziua, Am primit zilele trecute un plic cu mai multe documente din partea Allianz Țiriac, în legătură cu contribuția tatălui meu, decedat anul ... (vezi toată discuția)
Moºtenesc legal un cont bancar bcr dar nu si banii din cont? Balaurul Balaurul Oameni buni ...va salut, Bogdan ma numesc, locuiesc in Ploiesti, am 33 de ani si un handicap fizic de gr.1 (sunt in caruciar). Imi postez nemultumirea pentru ... (vezi toată discuția)
Procedură succesorală Nastalin Nastalin Bună ziua ! Dacă fratele meu a decedat in urma cu scurt timp iar acesta are un depozit la banca dar nu are trecuta nici o persoană ca imputernicit pentru a ... (vezi toată discuția)