avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro Dezabonare
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

Dezabonare

Va rog sa-mi comunicati modul de dezabonare de la avocatnet.ro.
Nu am gasit aceasta informatie in ciuda cautarilor, chiar folosind cautarea avansata.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Admin , administrator 10:40, 15 Martie 2006
Va referiti la dezabonarea de la newsletterul avocatnet.ro? Daca despre aceasta este vorba, folositi link-ul de la finalul newsletterului.

Daca va referiti la stergerea contului de avocatnet.ro, va rog sa ne comunicati acest lucru si o sa procedam la aceasta stergere.

Va referiti la dezabonarea de la newsletterul avocatnet.ro? Daca despre aceasta este vorba, folositi link-ul de la finalul newsletterului.


Da, era vorba despre dezabonarea de la newsletter. Am actionat cum mi-ati sugerat.
Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 15 Martie 2006
rardelean, utilizator
Cu placere ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor: nu mai vreau sa primesc alerte pe mail barbumaria barbumaria Vreau sa ies din acest cont. Nu mai vreau sa primesc mesaje de la avocatnet.ro. Sa ma invete cineva cum sa procedez, pentru ca am tot incercat tastind pe cont ... (vezi toată discuția)
Vrei sa primesti zilnic newslettterul avocatnet.ro? Alin Popescu Alin Popescu Constant, unii abonati ai newsletterului gratuit produs de Avocatnet.ro ne semnaleaza faptul ca se intampla sa primeasca cu intarziere newsletterul, sa il ... (vezi toată discuția)
Nedumerire podgorescu podgorescu Echipa Avocatnet.ro ma anunta ca adresa mea de mail a fost dezabonata, la cererea mea, prin apasarea butonului de dezabonare. Personal, nu imi amintesc sa fi ... (vezi toată discuția)