avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cat timp pot circula cu un autoturism in Romania cu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cat timp pot circula cu un autoturism in Romania cu numerele de Germania dacă am inspecția tehnică abia făcută pt 2 ani,asigurare si in Germania este înmatriculata tot pe numele meu de mai bine de un an.

Bună seara.Va rog sa ma ajutati cu un raspuns...Vreau sa trimit in tara,autoturismul meu înmatriculat în Germania pe numele meu de mai bine de un an de zile,având inspecția tehnică abia făcută si asigurare la fel. Cat timp pot circula in Romania cu numerele de Germania.

Alte discuții în legătură

Cum sa fac? masina inmatriculata in germania Stefan-nita Stefan-nita Buna Ziua Am o Nelamurire Totala.va rog sama ajutati Sunt Cetatian Roman si Locuiesc in germania Dar in Buletin am aderesa cea veche din romania. Vreau ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare autoturism anglia. x3us x3us Am achizitionat de 20 de zile un autoturism de la un cetatean roman cu rezidenta in Anglia (contract de vanzare cumparare facut in limba romana) si vreau sa ... (vezi toată discuția)
Cat timp se poate circula in romania cu masina cu numere valabile din ue? alpyne alpyne cat timp se poate circula in Romania cu o masina inmatriculata Franta,Italia,Anglia deci cu numere valabile,neradiata,de la data intrarii in tara pe o parte si ... (vezi toată discuția)