avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Inmatriculare autoturism Anglia.
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Inmatriculare autoturism Anglia.

Am achizitionat de 20 de zile un autoturism de la un cetatean roman cu rezidenta in Anglia (contract de vanzare cumparare facut in limba romana) si vreau sa il inmatriculez, am efectuat vizita la R.A.R si am cartea in limba romana , certificatul de autenticitate si inspectia tehnica, masina nu a fost luata in evidenta de fostul proprietar o folosea o luna doua pe an cand venea in vacante in tara si nu am nici un document de export, in rest am toate actele masinii cartea englezeasca completa,in care sunt trecut si eu la o sectiune acolo si data cand am cumparat,MOT(ITP) inca valabil un contract de asigurare pe un an care nu stiu daca mai este valabil sau nu ...!
Momentan sunt plecat din localitatea de domiciliu cu masina si vreau sa imi fac asigurare dar nu am trecut inca pe la taxe si impozite locale sa o iau in evidenta...pot face rezervare pe un set de numere la inmatriculari si sa mi se emita asigurare pe setul respectiv?
O sa am probleme cu o astfel de asigurare cand depun actele pentru inmatriculare?(masina are inca numere de Anglia si vreau sa o inmatriculez definitiv )
Mai trebuie sa traduc cartea masinii?
Fiscalul de la fostul proprietar cum il obtin daca masina nu a fost luata in evidenta de catre acesta...???

Cel mai recent răspuns: x3us , utilizator 23:37, 30 Ianuarie 2014
puteti scoate asigurare pe seria de sasiu de pe cartea de identitate. cred ca pe 30 zile ....
Da, dar 30 de zile asigurare nu inseamna si inmatriculare provizorie? Vreau sa sar peste aceasta etapa ... nu vad rostul, daca tot sunt hotarat sa o inmatriculez, de a ma duce de doua ori la ghiseu si de a ma plimba dupa mai stiu eu ce hartiute!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numere rosii expirate , numere straine ramase valabile Eudes Eudes Detin un autovehicul pe numele meu , am rezidenta in franta masina am folosit-o cativa ani cu numere de franta , itp, asigurare totul in regula. In tara am ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto George1990 George1990 Buna ziua, as avea anumite nelamuriri in ceea ce priveste inmatricularea unei masini: Am cumparat o masina adusa din Anglia (contract de vanzare cumparare pe ... (vezi toată discuția)
Cumparare / inmatriculare masina gbuta gbuta salut, vreau sa cumpar o masina adusa din Germania. Are al doilea set de numere rosii in Romania. Ma intereseaza cum se procedeaza, unde trebuie mers, ce ... (vezi toată discuția)