Buna ziua,
Voi angaja in perioada imediat urmatoare personal pt amenajarea unui teren(gard + nivelare teren..etc)Vor fi angajati pe perioada determinata pana la terminarea amenajarii terenuilui. Ma intereseaza, pe langa contractul de munca, ce acte trebuie sa mai fac cu acesti angajati? Fise SSM? Pot sa le fac eu instructajul? Este nevoie sa tin documentele de angajare la teren in eventualitatea controlului? Va intreb pt ca pana acum am auzit mai multe pareri, nu stiu pe ce ma pot baza. Multumesc!
1. Se va face instructajul pentru SSM fiecarui salariat ... pentru mai multe detalii puteti deschide un topic in sectiunea Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)
2. Angajatorul este obligat sa pastreze la locul de munca o copie a contractului individual de munca pentru salariatii care presteaza activitate in acel loc.(art.16 alin.4 C.mun.)
Incalcarea prevederilor art. 16 alin. (4) C.mun. este sanctionata cu amenda de 10.000 lei de catre ITM.
Angajare
Intermediar unic
Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti daca este vreo problema in a angaja pe o perioada de 14 zile muncitori necalificati pt amenajari teren(gard+platforma). In ... (vezi toată discuția)