avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Majorare capital social
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Majorare capital social

Buna ziua, capitalul social actual al societatii a fost de 3960 lei (132 parti sociale x30 lei/partea sociala). Au fost depusi in 2 zile diferite sumele de 5000 euro (23257,50 lei) si iarasi 5000 euro (23105 lei). As avea nevoie sa stiu cum ar trebui trecut in hotararea AGA pentru majorarea capitalului social ,la ce suma va ajunge capitalul social si cum se vor modifica partile sociale sau valoarea acestora. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Majorare capital social ksimona ksimona Am de realizat majorarea capitalului social la un S.R.L. care are ca asociati o persoana fizica si o persoana juridica de nationalitate italiana. Deci ... (vezi toată discuția)
Majorare capital social JENIFER JENIFER La un srl administratorul si asociatul detin 50% fiecare parti sociale.S-au hotarat sa majoreze capitalul social cu 90.000 lei,fiecare creditand firma cu cate ... (vezi toată discuția)
Majorare capital social ksimona ksimona Am de realizat majorarea capitalului social la un S.R.L. care are ca asociati o persoana fizica si o persoana juridica de nationalitate italiana. Deci ... (vezi toată discuția)