avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Concluzii proces civil
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Concluzii proces civil

Daca nu am cerut sa depun si concluzii scrise le mai pot depune daca dosarul e acum in amanare de pronuntare pentru 7 zile?
Puteti sa le depuneti prin mail,fax sau personal la registratura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de depunere concluzii scrise ContSters58822 ContSters58822 Daca citeste cineva acest mesaj si are posibilitatea sa-mi comunice urmatoarele : Judecatorul poate sa nu ia in considerare Concluziile scrise, depuse prin ... (vezi toată discuția)
Cand se pot depune concluziile scrise in cazul unui proces de partaj? voinea75 voinea75 Va rog, daca stie cineva sa-mi raspunda. Stadiul procesului de partaj: s-au audiat martorii, s-au depus inscrisurile, s-au facut expertize (imobiliara si pe ... (vezi toată discuția)
Este ilegal sa trimit o scrisoare judecatorului care imi va da sentinta? loreenee loreenee Buna seara. In cadrul unui proces penal la ultima sedinta mi s-a dat dreptul de a lua cuvantul. Dar datorita emotiilor m-am fastacit si nu am prea zis ce ... (vezi toată discuția)