avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Deranjat drum sub geam
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Deranjat drum sub geam

Buna ziua .
Primaria facut o parcare in spatele blocului iar intrarea in parcare se face imediat sub geamurile mele , pot trimite poze , trec pe sub geam la o distanta de pana 2 metri camioane , dube , etc .
Ma deranjeaza , este agasant , am senzatia ca apartamentul meu este pe o autostrada , se poate face ceva legal ?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Intrare inspre parcare sub geam cristianmitrulescu cristianmitrulescu Primaria s-a apucat de saptamana aceasta sa amenajeze intrarea spre parcare pe sub geamurile locuintei mele, daramand gardul viu , astfel ,,soseaua '' de ... (vezi toată discuția)
Supermarket construit in fata blocului lex2013 lex2013 De cateva zile s-a construit un Supermarket( Pr*fi) la parterul unui bloc situat vizavi de blocul meu. Problema care apare este urmatoarea: cei de la Pr*fi ... (vezi toată discuția)
Gard parter UsernameIoana UsernameIoana Buna seara, O intrebare. Suntem proprietarii unui apartament de la parter. Recent, dupa 7 ani de zile, am hotarat ca spatiul din fata geamului sa fie ,de ... (vezi toată discuția)