avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... TRANZACTII PERSOANE FIZICA
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

TRANZACTII PERSOANE FIZICA

Buna ziua o persoane fizica care incaseaza venit din dividende o suma mare si vrea o parte sa ridice cash si o parte sa transfere in alt cont care este deschis in alta tara dar tot pe numele ei. Banca cere niste acte adica balanta si bilantul si declaratie privind scopul retragerii si transerului. Mentionezi ca firma de la care a primit suma de dividende tot in acelasi banca are conturi bancari deschise. Intrebarea mea este banca are dreptul sa cere de la persoane fizica astfel de acte daca pentru societate a fost depuse actele

Alte discuții în legătură

Persoana fizica care incaseaza venit din dividende editnyulas editnyulas Buna ziua o persoane fizica care incaseaza venit din dividende o suma mare si vrea o parte sa ridice cash si o parte sa transfere in alt cont care este deschis ... (vezi toată discuția)
Încasare dividende la o banca Karapok Karapok Buna ziua,va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta, am o nedumerire legata de o anume banca din Romania Pe scurt, am o societate comerciala in Timisoara, din ... (vezi toată discuția)
Pot schimba cont bancar ong asociatie Lore8 Lore8 Buna seara, Am deschis cont bancar pt Asociația non-profit la o banca ce percepe comision de administrare lunar destul de ridicat si as vrea sa il inchid si ... (vezi toată discuția)