avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... am fost lovit intentionat de o caruta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

am fost lovit intentionat de o caruta

ma deplasam cu masina pe un drum satesc, drumul este in linie dreapta nu era curba etc, vizibilitatea era foarte buna, din sens opus venea o caruta cu un singur cal. eu am indreptat masina cat sa putut, din timp spre dreapta . doar ca acel carutas, cand a trecut putin de mine, a tras brusc de acel hat, intrand intentionat in mine. sustin aceasta fiindca este vecin cu tatal meu, care mereu face scandal tatalui meu, toamna trecuta a lasat oile lui, sa intre in gradina tatalui meu distrugand o toata....rosii, patrunjel, ceapa, mazare....etc. mereu cauta cearta . chiar si cu mine. revenim la pagubele ce le a facut. mi a distrus masina, intrand cu aceea caruta in mine, punandu mi viata in pericol. fiindca acea caruta avea o teava legata , si practic aceea teava a intrat prin geamul din stanga fata , a masinii, unde eram si eu la volan. norocul meu a fost ca m am lasat spre dreapta si aceea teava nu ma prins, altfel intra in gat sau piept. am fost la politie am dat declaratie...dat a trecut deja o sapt si nu se face nimic...eu am nevoie de masina cu ea mergeam la servici...
mentionez ca in aceea zi, am sunat la 112, a venit un echipaj comunal, i am rugat insistent sa le stabileasca alcoolemia dar nu au facut nimic. aveau o sticla de vin in caruta aproape goala. acei politisti, mi au cerut efectiv toate actele mie la masina etc....insa pt ceilalti doar un simplu buletin, desi au distrus o masina!
va rog sa ma indrumati ce pot si unde sa ma adresez pentru a mi recupera prejudiciul facut, fiindca pe cale amiabila nu vor sa plateasca nimic. sustin intr un mod mincinos ca li sa speriat calul. desi era destul loc intre mine si caruta.
multumesc
Ultima modificare: Vineri, 11 Mai 2018
gheoiu, utilizator
Cel mai recent răspuns: gheoiu , utilizator 17:53, 13 Mai 2018
Daca politia a demarat procedura va revine obligatia sa asteptati parcurgerea etapelor cercetarii
Ati facut constatare la vehicul pentru constatare prejudicii ?
constatarea o fac eu sau o face politia, care s a deplasat la fata locului. dovada de reparatie sa dat in acea dupa amiaza de politie. dar nu sa procedat la a lua alcolemia, motivand ca nu au aparat, dar nici nu i a dus la iml....curios. deci prin urmare eu va intreb, cam ce este de facut...eu am nevoie de masina .....nu se fac poze etc....
cine i mi va plati daunele ce mi au fost facute? multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina avariata din cauza unei carute gheoiu gheoiu ma deplasam cu masina pe un drum satesc, drumul este in linie dreapta nu era curba etc, vizibilitatea era foarte buna, din sens opus venea o caruta cu un ... (vezi toată discuția)
Masina avariata gheoiu gheoiu ma deplasam cu masina pe un drum satesc, drumul este in linie dreapta nu era curba etc, vizibilitatea era foarte buna, din sens opus venea o caruta cu un ... (vezi toată discuția)
Coliziune cu o caruta care a fugit de la locul incidentului ContSters145374 ContSters145374 In seara zilei de 28.09.2010,la ora 19.30,pe un drum putin circulat,orbit de farurile unei masini ce circula din sens invers,am intrat in coleziune cu bara de ... (vezi toată discuția)