avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare masina dupa perioada de leasing,
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare masina dupa perioada de leasing,

Detin o masina pe PFA, pe care urmeaza sa o vand la dealer si sa pastrez numerele.
Masina noua, va avea numere pe Bucuresti, preferentiale de Leasing, pe 5 ani.
Dupa acesti 5 ani, pot sa inmatriculez masina noua, cu numerele pastrate? Mentionez ca va fi pe alt judet.
Nu vreau sub nicio forma sa cedez numerele actuale.

Alte discuții în legătură

Cedare numere de inmatriculare preferentiale mcfly mcfly Va salut, Urmeaza sa inmatriculez un autoturism. Vreau numere de inmatriculare preferentiale, in schimb combinatia dorita e pastrata de un prieten care nu o ... (vezi toată discuția)
Masina circula inca cu numerele preferentiale! ipm75 ipm75 Am vandut o masina cumparata de mine de noua pe un PFA, care acum a ajuns la o pers fizica. Contractul s-a semnat la sf lui mai2018, si i-am precizat ca nu ii ... (vezi toată discuția)
Numere preferentiale vladb1984 vladb1984 buna am cumparat de curand un autoturism inmatriculat in Romania si cand am fost la serviciul de inmatriculari din iasi am vrut numere preferentiale. Raspunsul ... (vezi toată discuția)