Va salut,
Urmeaza sa inmatriculez un autoturism. Vreau numere de inmatriculare preferentiale, in schimb combinatia dorita e pastrata de un prieten care nu o mai doreste si e de acord sa mi-o cedeze.
Rezervarea expira automat abia peste 8 luni.
Exista vreo modalitate sa renunte anticipat la combinatia pastrata in momentul in care predau actele pentru inmatriculare?
Multumesc!
Detinatorul numerelor de inmatriculare preferentiale poate sa se prezinte la ghiseu impreuna cu dv la momentul in care dv depuneti actele pentru inmatriculare auto ,prietenul urmand sa incheie documentele de predare numere preferentiale care se inregistreaza in sistem devin libere si le puteti solicita dv
Pentru cine mai cauta raspuns la intrebarea de fata, revin cu situatia actuala: numerele preferentiale pastrate nu se pot transmite si nu se poate renunta la pastrare. Singura modalitate de transmitere este amanarea inmatricularii pana la momentul expirarii rezervarii. Sau, inmatriculare cu numere la rand, urmand o operatie de schimbare a numerelor de inmatriculare in momentul expirarii rezervarii. Cu riscurile de rigoare, daca e o combinatie "vanata".
Cele de mai sus sunt valabile urmand procedurile legale. Cu donatii generoase sau cunostinte in locul potrivit, nu exclud si alte posibilitati.
Numere preferentiale
vladb1984
buna am cumparat de curand un autoturism inmatriculat in Romania si cand am fost la serviciul de inmatriculari din iasi am vrut numere preferentiale. Raspunsul ... (vezi toată discuția)