avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dreptul de locatiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dreptul de locatiune

Buna ziua .
Casa in care locuim ( nationalizata ) a fost restituita fostului proprietar . Am primit o notificare de la AFI , in care se specifica ca noul proprietar este obligat sa ne respecte dreptul de locatiune cf art. 15 , legea 10/2001 . Va rog daca puteti sa imi spuneti care sunt obligatiile lor si ale mele in acest caz . Va multumesc si o zi minunata tuturor .
Ultima modificare: Vineri, 11 Mai 2018
Anca Simion, utilizator

Alte discuții în legătură

Subrogatia officemvp officemvp buna seara.Va solicit cu niste intrebari. In cazul dobandiri de plin drept prin hot.judec.def.+irev pe drept comun a unui apartament si in cazul in care acest ... (vezi toată discuția)
Case nationalizate vally_mrtc vally_mrtc Locuiesc intr-o casa nationalizata de peste 40 ani. Eu nu am putut cumpara casa cand s-a dat legea 112 intrucat nu am avut posibilitati. Pentru aceasta casa ... (vezi toată discuția)
Chiriasii caselor nationalizate nobody8700 nobody8700 cand familia mea s-a marit , am facut schimb de apartament( ICRAL) cu o casa cu acelasi statut. cand am vrut sa cumpar si eu acest imobil , am aflat ca ... (vezi toată discuția)