avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA si contracte de colaborare/comision cu mai mult de ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA si contracte de colaborare/comision cu mai mult de 3 persoane

Buna ziua! Sunt PFA si detin un magazin online.

Doresc sa colaborez cu cat mai multe persoane care pot gestiona activitatea de marketing online pentru promovarea si vanzarea produselor din catalogul magazinului meu.

Stiu ca un PFA, in prezent, poate avea cel mult 3 persoane angajate cu contracte individuale de munca.

Intrebarea mea este: ce tip de contracte pot oferi celor care pot sustine activitatea de promovare si (neaparat!) vanzare a produselor magazinului meu in mediul social media, bloguri, forumuri, online in general, aceasta in conditiile in care imi doresc sa colaborez cu cat mai multe persoane (>10)?

Va multumesc anticipat pentru raspuns!

Alte discuții în legătură

Societate comerciala in germania impreuna cu un partener din romania Pero Pero Buna seara, doresc sa infiintez o societate comerciala in Germania si am un partener in Romania care as dori sa conduca activitati in scop de colaborare ... (vezi toată discuția)
Magazin online - am nevoie de un sfat user277 user277 Exista foarte multi romani implicati in diverse firme de MLM (multi level marketing) si, fara discutie, sunt multe persoane fizice care vand produsele acestor ... (vezi toată discuția)
Detalii despre infiintare pfa AnneMarie27 AnneMarie27 Vreau sa devin persoana fizica autorizata (lucrez ca freelancer de mult timp) insa nu stiu daca diplomele mele sunt compatibile cu ceea ce vreau sa fac. Am o ... (vezi toată discuția)