avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Societate comerciala in Germania impreuna cu un ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Societate comerciala in Germania impreuna cu un partener din Romania

Buna seara, doresc sa infiintez o societate comerciala in Germania si am un partener in Romania care as dori sa conduca activitati in scop de colaborare comerciala cu societati care detin magazine fizice situate in Romania.

Intrebarile sunt urmatoarele: Partenerul meu poate sa se prezinte fizic la magazine pentru a stabili o eventuala colaborare de tip vanzare angro? Trebuie angajat sau trebuie sa isi stabileasca un PFA? Daca nu, poate fi imputernicit?
Ca exemplu, Partenerul merge la magazinul tip boutique pentru a oferi produse destinate pentru expunere.

Poate sa se ocupe de expediere produse de acasa, fara magazin fizic sau orice alt tip de afacere fizica?

Ultima modificare: Marți, 15 Decembrie 2020
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Magazin online - am nevoie de un sfat user277 user277 Exista foarte multi romani implicati in diverse firme de MLM (multi level marketing) si, fara discutie, sunt multe persoane fizice care vand produsele acestor ... (vezi toată discuția)
Magazin online. e-commerce. dropshipping oanadragoi oanadragoi Buna ziua. Intentionez sa incep o mica afacere dupa modelul \"dropshipping\". Momentan doresc sa tin legatura cu un furnizor din China. Infiintez un magazin ... (vezi toată discuția)
Facturare persoana fizica rezidenta in romania popescu simona popescu simona Buna ziua! nu sunt sigura initiez aceasta discutie in sectiunea corespunzatoare insa totusi incerc. Sunt licentiata a unei facultati din Romania iar la ... (vezi toată discuția)