avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie invaliditate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie invaliditate

Un pensionar de invaliditate grad II poate realiza alte venituri si in ce conditii? ( exemplu - economist, contract de operare date pc 4 ore pe zi-
adica daca poate suspenda pensia de invaliditate pe perioada unui contract de munca sau contract civil de prestari servicii, fara sa-i afecteze continuarea pensiei dupa terminarea contractului respectiv 2 sau 3 luni.)
Ultima modificare: Vineri, 11 Mai 2018
IONELZHR, utilizator

Alte discuții în legătură

Legalitate contrprestservicii mili1976 mili1976 Va rog,daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns.Un pensionar gradul II (care din cate am inteles din decizia de pensionare, are injumatatita capacitatea de ... (vezi toată discuția)
Timp de munca nicolas25 nicolas25 buna ziua. eu sunt pensionat pe caz de boala si am gr 3, grupa ce imi permite sa lucrez cu 4 ore. intrebarea mea este daca pot sa adaug un contract de ... (vezi toată discuția)
Pensie grad de invaliditate iii lia19 lia19 O persoana ,pensionar cu gradul III de invalidiatate,care este angajata momentan in institutie cu contract de prestari de servicii,poate fii incadrata cu ... (vezi toată discuția)