avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pot fi mutat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pot fi mutat

Buna ziua, ma confrunt cu o problema foarte mare. Lucrez in cadrul primariei avand functia de inspector. Am lucrat la asistenta sociala 3 ani dupa care am fost transferat prin acordul meu scris sa fiu mutat la taxe si impozite unde am lucrat 2 luni, dupa care am fost mutat la directia de urbanism fata nici un document la mana sau acord, unde am lucrat 1 luna de zile. Am fost anuntat prin dispozitie ca sunt distribuit inapoi la taxe si impozite cu delegare de atributii pe o perioada de 60 zile, am reluat activitatea la taxe si impozite 2 zile unde astazi mi sa spus ca voi fi mutat la gradina zoologică ca si casier fara acordul meu scris. Ce pot face incontinuare. Precizez ca sunt inspector de specialitate persoana contractuala.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:40, 12 Mai 2018
Sa contestati in instanta aceste decizii ale primarului.
Aceasta problema cred ca vine din partea personalului. Ce anume trebuie specificat? Multumesc

Cornel Vasile a scris:

Sa contestati in instanta aceste decizii ale primarului.

Motivele de fapt si de drept cu privire la nelegalitatea deciziei de mutare.

Codul Muncii
Art. 41
(1) Contractul individual de muncă poate fi modificat numai prin acordul părţilor.
(2) Cu titlu de excepţie, modificarea unilaterală a contractului individual de muncă este posibilă numai în cazurile şi în condiţiile prevăzute de prezentul cod.
(3) Modificarea contractului individual de muncă se referă la oricare dintre următoarele elemente:
...
b) locul muncii;
....

Asadar, regula in materie de modificare a contractului individual de munca este modificarea prin acordul partilor. Prin exceptie, este posibila modificarea unilaterala a c.i.m. - locului muncii - numai in cazurile si conditiile expres prevazute de lege,si anume :
- delegarea
- detasarea
- în cazul unor situaţii de forţă majoră
- cu titlu de sancţiune disciplinară sau ca măsură de protecţie a salariatului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare loc de munca valy67gj valy67gj S otia a fost mutata cu serviciul la aceias societate ,in aceias meserie dar intr-o localitate situata la 40 km de localitatea de domiciliu fara sa existe ... (vezi toată discuția)
Mutare temporara personal contractual dianam5 dianam5 Ma confrunt cu fenomenul hartuirii morale la locul de munca. Am avut doua cercetari disciplinare intr-o luna. Intre cele doua cercetari am fost constransa sa ... (vezi toată discuția)
Concediere alextss alextss Buna seara, poti fi concediat de la un loc de munca cu contract pe perioada nedeterminata doar pentru ca anumiti oameni nu te doresc ? In urma unori greseli ... (vezi toată discuția)