avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Modificare actiionariat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Modificare actiionariat

Buna ziua,

O firma cu administrator si 2 actionari doresc sa modifice actionariatul,actionariatul este asa 17 % din capitalul social P.F si 3% P.Juridica -Pjuridica este ffirma unuia din actionari !

1. se poate modifica ca P.F sa aiba 3% si PJ 17 % ?

2. se poate modifica Codul caen al activitatii principale si sa devina secundara ?

3. Exista un SRL-D in care administrator si asociat unic este una si aceeasi persoana , se doreste modificarea actionariatului si aducerea inca a unei persoane -sa spunem o persoana aflata in pensie .

a) se pot face modificari?

b) care sunt pasii ???



Ms.
Cel mai recent răspuns: FREDU FIN , Consultant fiscal 13:22, 13 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Toti pasii sunt legali si se rezolva la Registrul Comertului prin act aditional. Dar e alergatura. Sunt avocati care contra un comision de servicii, pot rezolva rapid problema.
Ms

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare actionar srl, recodificare caen si modificare coduri figarro figarro Buna ziua, ma gasesc in urmatoarea situatie: fratele meu are o firma SRL, tata are drept de semnatura (cred ca fratele meu este si administratorul). Eu doresc ... (vezi toată discuția)
Modificare obiect de activitate marianna marianna pentru modificarea obiectului de activitate secundar, (adaugire) , trebuie prezentat la registrul comertului si statutul modificat, sau este indeajuns ... (vezi toată discuția)
Schimbare obiect activitate principal cu unul secundar DB56 DB56 Sunt administratorul unui SRL cu capital strain, SRL infiintat in noiembrie 2008. Obiectul principal de activitate este fabricarea unor anumite produse ... (vezi toată discuția)