Buna, doresc sa-mi infintez un srl , ideea este ca nu am mai avut pana acum nu stiu care sunt procedurile , cineva care m-ar putea ajuta cu informatii va rog
Primo facio, se va rezerva denumirea la Registrul Comerțului, optați pt 3 denumiri, este necesar să vă faceți un statut, să fiți proprietarul unui spațiu ce urmează a fi sediu sau să încheiați un contract de comodat în acest scop...
Urmează înregistrarea SRL-ului la Recom.
Procedura este însă destul de complexă, luați-vă avocat sau citiți pe site-ul oficial al Registrului Comerțului care explicitează exhaustiv procedura de urmat.
În ce localitate aveți sediul?
treaba cu srl-ul am rezolvat-o dar m-am lovit de o alta problema, eu doresc sa am ca activitate in locatie o sala de gaming , jocuri pe tv...cum obtin acele autorizatii si licente pentru ca peste tot unde caut spun ca cei de la sony nu elibereaza asemenea autorizatii nici cei de la microsoft , atunci salile acelea mari care sunt pe la mall-uri cum dumnezeu le au obtinut...ma gandesc ca trebuie sa fie ceva la mijloc sa poti face asta pentru ca sunt o groaza care au si nu cred ca toti se risca sa mearga ilegal