avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschidere srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschidere srl

Buna, doresc sa-mi infintez un srl , ideea este ca nu am mai avut pana acum nu stiu care sunt procedurile , cineva care m-ar putea ajuta cu informatii va rog
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Mai 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: birocristian , utilizator 12:22, 12 Mai 2018
Bună dimineața!

Primo facio, se va rezerva denumirea la Registrul Comerțului, optați pt 3 denumiri, este necesar să vă faceți un statut, să fiți proprietarul unui spațiu ce urmează a fi sediu sau să încheiați un contract de comodat în acest scop...
Urmează înregistrarea SRL-ului la Recom.
Procedura este însă destul de complexă, luați-vă avocat sau citiți pe site-ul oficial al Registrului Comerțului care explicitează exhaustiv procedura de urmat.
În ce localitate aveți sediul?
Caransebes , jud Caras-Severin
treaba cu srl-ul am rezolvat-o dar m-am lovit de o alta problema, eu doresc sa am ca activitate in locatie o sala de gaming , jocuri pe tv...cum obtin acele autorizatii si licente pentru ca peste tot unde caut spun ca cei de la sony nu elibereaza asemenea autorizatii nici cei de la microsoft , atunci salile acelea mari care sunt pe la mall-uri cum dumnezeu le au obtinut...ma gandesc ca trebuie sa fie ceva la mijloc sa poti face asta pentru ca sunt o groaza care au si nu cred ca toti se risca sa mearga ilegal
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Mai 2018
birocristian, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Crearea unei firme. ContSters474435 ContSters474435 Ca să-ți deschizi o firma îți trebuie diploma de bacalaureat? (vezi toată discuția)
Contract de cesiune AlexandraHazizi AlexandraHazizi As dori sa stiu ce acte sunt necesare pentru cedarea titlului de asociat unic in SRL, unei persoane fizice care este cetatean strain cu permis de sedere ... (vezi toată discuția)
Buna ziua(coffe to go) Florin Coffee Florin Coffee Buna ziua! As dorii sa infintez o noua firma si sa inchiriez un spatiu pentru a desfasura o activitate de coffee shop sau coffee to go cum doriti sa ii spuneti ... (vezi toată discuția)