avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract de cesiune
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract de cesiune

As dori sa stiu ce acte sunt necesare pentru cedarea titlului de asociat unic in SRL, unei persoane fizice care este cetatean strain cu permis de sedere temporar , membru de familie?
Bună seara!
Trebuie făcută o mențiune în Recom!
Procedura este însă destul de complexă, prima fază reprezentând-o publicarea Hotârârii Asociatului Unic in Monitorul Oficial.
Luați-vă avocat sau citiți pe site-ul oficial al Registrului Comerțului care explicitează exhaustiv procedura de urmat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Crearea unei firme. ContSters474435 ContSters474435 Ca să-ți deschizi o firma îți trebuie diploma de bacalaureat? (vezi toată discuția)
Deschidere srl birocristian birocristian Buna, doresc sa-mi infintez un srl , ideea este ca nu am mai avut pana acum nu stiu care sunt procedurile , cineva care m-ar putea ajuta cu informatii va rog (vezi toată discuția)
Administrator srl cetatean strain tagore tagore Sunt casatorita cu un cetatean strain si as dori sa fie administrator la societatea mea ( srl). Mentionez ca se afla legal in romania si urmeaza sa depuna ... (vezi toată discuția)