avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale administrator srl cetatean strain
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

administrator srl cetatean strain

Sunt casatorita cu un cetatean strain si as dori sa fie administrator la societatea mea ( srl). Mentionez ca se afla legal in romania si urmeaza sa depuna actele pentru permisul de sedere temporara. Din 2007 nu mai este nevoie de permis de munca pentru strainii casatoriti cu cetateni straini. deci, care sunt conditiile in care un cetatean strain poate fi angajat ca administrator al unei societati in Romania? ce demersuri trebuie sa fac? Trebuie o declaratie autentificata la notar?

multumesc
Cel mai recent răspuns: Zinaida Ciornii , Consultant resurse umane 23:16, 26 Februarie 2007
da, pe langa celelalte acte cerute la Registrul Comertului pt numirea unui nou administrator. site ul ("fluturasii")institutiei amintite contin(e) datele necesare, si pt situatia dvs.
also vedeti legea 31/1990 cu modificarile suferite prin legea 441/2006....
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Ianuarie 2007
lara_croft, utilizator
intrati pe seitul omfm.ro si veti vedea situatia strainilor in ro si cum au voie sa fie amgajati eu totusi cred ca mei este nevoie de permis deoarece si sotul meu (strain)a avut nevoie .
Il puteti numi administrator fara nici un fel de problema, la fel ca pe un cetatean roman.
poate fi numit administrator al societatii dvs.
Da o declaratie notariala ca indeplineste conditiile cerute de legislatia romana pt a fi adm , ca nu are cazier si nici datorii fata de statul roman si poate fi numit adm fara nici un fel de probleme.
P.S am uitat de specimenul de semnatura.

Alte discuții în legătură

Administrator srl cetatean strain tagore tagore Sunt casatorita cu un cetatean strain si as dori sa fie administrator la societatea mea ( srl). Mentionez ca se afla legal in romania si urmeaza sa depuna ... (vezi toată discuția)
Prelungirea cartii de rezidenta pentru membrii de familie lili_l lili_l Buna ziua! Sunt cetatean al R. Moldova, casatorita cu cet roman. Am carte de rezidenta pe 5 ani, peste 2 luni imi expira, stiu ca se depun actele cu cel ... (vezi toată discuția)
Administrator srl cetatean strain tagore tagore Sunt casatorita cu un cetatean strain si as dori sa fie administrator la societatea mea ( srl). Mentionez ca se afla legal in romania si urmeaza sa depuna ... (vezi toată discuția)