avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am plătit o lucrare de licență dar n-am primit-o. ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am plătit o lucrare de licență dar n-am primit-o. Se poate considera că e înșelăciune?

Buna ziua , din cauza panicii și stresului am încercat sa cumpăr un document stintific respectiv o lucrare de licenta , am primit o factura proforma de la societatea respectiva pe care am plătit-o la banca apoi urmând sa primea in 4 zile documentul , nu am promit nimic apoi Fiind amânat timp de doua săptămâni de pe o zi pe alta , neprimind nimic am solicitat firmei respective returnarea sumei plătite la care ei au fost de acord urmând să-mi returneze banii in 48 de ore , ca apoi sa fiu amânat in conținuare de pe o zi pe alta . In acest caz in care am achitat un serviciu nu am primit absolut nimic in schimb și operatorul ma amâna la nesfârșit , părerea mea este ca nu are nici o intenție de a-mi returna banii, se considera înșelăciune ?
Precizez ca am făcut reclamație la ANPC cu toate dovezile necesare ( factura proforma , depunerea bancară , Conversația scrisă mail/sms cu acesta in care am încercat sa rezolv amiabil ) dar a-și dori sa fac reclamație și la poliție . Nu sunt mândru de acțiunile mele și ca M-am apucat sa o scriu singur deja ,
Va mulțumesc !
Ultima modificare: Luni, 14 Mai 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: cameliapad , utilizator 13:57, 16 Mai 2018
Ati verificat societatea respectiva daca exista?

"M-am apucat sa o scriu singur deja" Ma gandesc ca asta trebuia sa faci din capul locului. Te asigur ca ai fi facut-o mai bine. In plus aveai si bani de-o bere, dupa. Cui sa reclami ? Esti copil ?
Da , societatea exista
Bun ! Si cum va suna plangerea ..."Am comandat o Lucrare de Licenta pentru Universitatea X pe numele Y si ....." Nu ti se pare ca inlocuiesti o infractiune cu alta ceva mai mare ?
Domnule Viorel , eu nu v-am cerut părerea dumneavoastră , ci am întrebat pentru un sfat din punct de vedere legal , eu momentan nu am săvârșit nici o infracțiune și îmi asum cele făcute , dacă dumneavoastră sunteți de părere ca ar trebui sa tac din gura și sa nu depun plângere ca acești oameni sa însele și mai mulți oameni ... va potriviți perfect in peisajul Românesc , deci dacă nu aveți un sfat / informație legat întrebarea mea , va rog frumos sa va abțineți de la răutatea gratuită .
Mulțumesc !

Alte discuții în legătură

Inselaciune? alexandu823 alexandu823 Buna ziua tuturor. Recent am dat comanda pentru o lucrare de licenta pe un site. Am discutat cu respectivul ca lucrarea sa nu fie copiata, ci sa o faca chiar ... (vezi toată discuția)
Lnselatorie de la firma de webdesign miuv89 miuv89 Buna ziua, Sunt persoana fizica si am incheiat un contract cu o feirma de webdesign pentru realizarea unui website. Dupa ce am achitat suma prevazuta in ... (vezi toată discuția)
Care este procedura de urmat în cazul unui contract ,care nu a fost respectat? cum îmi recuperez banii plătiți pentru o lucrare pe care nu am mai primit-o, și implicit nici banii pe care i-am dat.. Ela Popa Ela Popa In luna iunie a acestui an, datorită faptului că eram în criză de timp, am comandat pe siteul lucrări de licență.net,o lucrare de licență contra sumei ... (vezi toată discuția)