avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Renunțare proces
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Renunțare proces

Buna ziua. Permisul meu a fost reținut prin octombrie pe o perioada de 3 luni am deschis proces ca sa mai pot profesa ca sofer pe data de 10 mai am avut procesul in care mi-a acceptat cererea de renunțare la proces pe portarul judecătoriei de ea aseara pe la orele 17 sa afisat in cat timp trebuie sa predau permisul? Trebuie sa astept decizia acasa sau sa-l predau inainte sa ajunga decizia că ny as dori sa se prelungeasca pedeapsa inca o lună. Multumesc! !!

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! va rog sa mă ajutați si pe mine cu cateva raspunsuri ... skanda skanda Buna ziua ! Va rog sa mă ajutați si pe mine cu cateva raspunsuri . Am facut o contestatie de anuare a PV in care mi-a fost suspendat permisul pe 30 ... (vezi toată discuția)
Predare permis de conducere AndreiDita1 AndreiDita1 Buna ziua! Am o mica mare nelamurire. Mi-a fost retinut permisul de conducere pe o perioada de 90 de zile. Am cerut in instanta anularea procesului verbal. In ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat anthynidiany anthynidiany În octombrie 2009 mi-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru o lună. Am făcut contestaţie şi mi s-a restituit permisul. În ianuarie 2010 am avut ... (vezi toată discuția)