avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reangajari
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reangajari

Buna ziua!
Situatia ar fi cam in felul urmator: Lucram la singura firma care a avut anii trecuti procent de 100% profit din Romnaia si am fost disponibilizat, deoarece nu am fost incadrat pe postul pe care lucram, desi era in defavoarea mea ca am luat salariu mai mic cu 30% timp de 4 ani.... acum dupa ce si-au dat seama ca nu mai are cu cine sa-si faca treaba, fac reangajari dar cu contract de colaborare....intrebarea ar fi daca au voie sa reangajeze personal odata ce pe noi nu ne-au disponibilizat, si care ar fi termenul de primire al actelor pe care firma trebuie sa ni le dea pentru a putea intra in somaj, menitonez ca am fost pusi pe liber la data de 13.10.2009 cand s-a incheiat perioada de preaviz. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: IonGabriel84 , utilizator 12:17, 30 Octombrie 2009
Am inteles ca ati fost disponobilizat, daca nu a fost concediere colectiva au voie sa angajeze, chiar si asa ar avea voie daca angajeaza pe alte posturi iar dvs. nu aveti pregatirea necesara pt a ocupa unul, dar avand in vedere ca vor sa incheie ''contracte de colaborare'' inseamna ca nu angajeaza.
In ceea ce priveste termenul de primire a actelor ar trebui sa fie pana in maxim 30 de zile pt a va putea depune dosarul la somaj in termenul prevazut de 30 de zile fara a pierde continuitatea.
Ultima modificare: Vineri, 30 Octombrie 2009
titiana, utilizator
Va multumesc, intradevar este vorba de concediere colectiva dar m-am lamurit.
Si m-ar mai interesa daca in decizia pe care am primit-o prin posta de la angajator, prevede citez "In urma consultarii cu reprezentantii angajatilor s-au luat urmatoarele masuri:........", si aici vreau sa subliniez REPREZENTANTII ANGAJATILOR, asta ar insemna ca ar fi vorba despre un sindicat?
Intreb acest lucru pentru ca din cate am citit in codul munci se da MINIM UN SALARIU compensatoriu la concedierea colectiva , dupa cum se negociaza cu REPREZENTANTII ANGAJATILOR, specific ca nu am avut niciodata un sindicat, sau de cate ori am intrebat care ar fi acele persoane nu ni sa raspuns nimic.
Daca gresesc cu ceva rog sa ma scuzati, dar din cate am citit cam asta am dedus, in contractul individual de munca specifica ca are aceleasi criterii ca si cel colectiv, la nivel national. Multumesc
Nu este un sindicat, deoarece nu exista un sindicat sunt alesi de catre angajati persoane din cadrul societatii, care nu fac parte din conducere, care sa reprezinte la negocieri si sa apere interesele tuturor angajatilor.
Sunt colegii dvs. care va reprezinta.
In ceea ce priveste salariul compensator, daca nu exista un CCM la nivelul unitatii care sa prevada altceva trebuie sa vi se acorde cel putin un salariu lunar conform CCMU la Nivel National
Ultima modificare: Vineri, 30 Octombrie 2009
titiana, utilizator
Contrectul de colaborare e avantajos pentru angajator ca nu mai plateste atatea taxe si contributii la stat, dar nici dvs nu mai beneficiati de protectia unui contract de munca...Desigur, si contractul de colaborarea are avantajele lui, in special deoarece este mai flexibil
Multumesc pentru raspunsuri m-am lamurit....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere colectiva saftmiki saftmiki un ajutor va rog mult.La societatea la care ma ocup de personal, sunt persoane angajate cu contract pe perioada determinata si perioada ... (vezi toată discuția)
Disponibilizari diana_76 diana_76 institutia publica urmeaza sa faca restructurari cf. OG 63/2010. As vrea sa stiu daca sunt obligati sa consulte sindicatul, daca gasesc un model de proces ... (vezi toată discuția)
Disponibilizare functionar public cristi_bb cristi_bb sunt functionar public in cadrul politiei comunitare slobozia.urmare a ordonantei de guvern la institutia din care fac parte ,se vor face disponibilizari. ... (vezi toată discuția)