avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Radiere auto fara acte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Radiere auto fara acte

Buna ziua, bunicul a avut o masina (Dacia), pe care, inainte sa moara, a dat-o la fier vechi fara sa faca vreun act ( a dat masina unora cu o caruta..). Acum, la doi ani de la moartea lui,urmasii vor sa faca succesiunea insa la impozit apare si masina care nu mai exista si nici actele masinii nu sunt de gasit. Cum poate fi radiata daca nu mai exista nici un act al masinii ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:27, 13 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Exista procedura legala prin care mostenitorii in baza certificatului de mostenitor pot desfasura procedura de radiere auto
Initial dezbateti succesiunea
Pentru a putea dezbate succesiunea trebuie platit impozitul pentru imobilele decedatului,inclusiv pentru masina? Si apoi masina care nu mai exista va fi mostenita de catre toti urmasii ? Multumesc!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mostenitorii pot conveni de comun acord sa cedeze bunul mobil in favoarea unei singure persoane,care ulterior poate desfasura actele si actiunile pentru radiere bun mobil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere autoturism din evidentele fiscului buna ziua. cum se ... PORA AMALIA PORA AMALIA RADIERE AUTOTURISM din evidentele fiscului Buna ziua. Cum se poate radia un autoturism din evidentele fiscului daca proprietarul a decedat iar autoturismul ... (vezi toată discuția)
Radiere auto instrainat fara acte viorelh viorelh Revin cu o problema legata de radierea unui autoturism instrainat de catre proprietar , fara acte, cu gandul ca actele se vor face ulterior. Nici macar o ... (vezi toată discuția)
Cum radiez o masina a carui proprietar a decedat alina.livia alina.livia Buna ziua. Este vorba de masina tatalui meu decedat. Nu s-a facut succesiunea nici ora actuala. Problema este ca mama mea a dat masina unei terte persoane la ... (vezi toată discuția)