avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... punere in aplicare ridicare sechestru
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

punere in aplicare ridicare sechestru

Buna ziua
Sechestrul pe masina si casa ridicat dupa o hatarire judecatoreasca definitiva nu a fost pus in aplicare. Casa si masina apar la circa financiara inca sub sechestru la 6 luni de la hatarirea definitiva. Unde trebuie sa ma adresez pentru normalizare?

Alte discuții în legătură

Sechestru jonelu111 jonelu111 O masina pusa sub sechestru..i se poate fi ridica sechestrul daca persoana care o detine pe acte a decedat. intre timp..dar implicat in dosar este si fratele ... (vezi toată discuția)
Sechestru ridicat apare la taxe si impozite enacherobert enacherobert Buna ziua, m-am lovit de o problema azi care m-a bagat in ceata, ideea e ca acum cativa ani am avut o masina pusa sub sechestru din cauza unui dosar, s-a ... (vezi toată discuția)
Achizitie masina pusa sub sechestru fantomescu fantomescu Buna seara..am cumparat o masina pe data de 18.08 ..contractu de vanzare cumparare a fost facut pe 18.08 masina am scos`o de la financiar pe 18.08 si trecuta ... (vezi toată discuția)