avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buletin
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buletin

Buna seara! Ajutati-ma cu o problemă va rog......Am cumparat prin prima casă un apartament împreună cu fosta soție la care suntem ambii proprietari....iar acum as vrea sa i fac buletin sau sa o i au in spatiu(Nu stiu cum se numeste)pe actuala prietenă pt a putea sa depună dosarul pt indemnizatie aici si nu stiu daca este nevoie de ambii proprietari pt treaba asta .....multumesc
Cel mai recent răspuns: Florinsor , utilizator 08:37, 14 Mai 2018
Ati ramas singurul proprietar al casei ?
Am doar o promisiune de partaj voluntar încheiată la notar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce fel de act trebuie facut ?? Gyna Gyna Buna seara!Eu si fostul sot nu am facut partaj dupa divort ,iar abia acum ,la 5 ani de la divort am reusit in sfarsit sa il conving sa facem un act pt. fiica ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! avem următoarea situație : un cuplu divorțat cu ... hubbabubba hubbabubba Buna ziua ! Avem următoarea situație : un cuplu divorțat cu acte, nu au făcut partaj la casa, deci ambii sunt proprietari. Ea este intr-o alta relație, nu ... (vezi toată discuția)
Divort fara partaj ContSters294975 ContSters294975 Buna ziua,In urma divortului , nu am facut partaj .Am despagubit-o pe fosta sotie conform pretentiilor ei , iar eu am ramas in apartament, fara sa facem ... (vezi toată discuția)