avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Blocuri cu grad de risc seismic
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Blocuri cu grad de risc seismic

Datorita faptului ca blocul in care locuiesc este incadrat la gradul 2 de risc seismic. desi indeplineste toate criteriile de anvelopare, vestitul OD16 a fost omis de Primaria sect 6 de la programul de anvelopare.
1. Conform martorilor, imediat dupa cutremur blocul a intrat intr-un program major de consolidare care a durat mai mult de doi ani, dar pentru care nu exista niciun document la nicio arhiva.
2. Dupa revolutie , primaria a facut o evaluare dupa care ne-a catalogat in gradul 2 de risc seismic, dar aceste documente nu exista nicaieri.
Intrebarea este: cum putem fi incadrati la gradul 2 de risc seismic daca nu exista documente in acest sens?
Asteptam sfaturi, recomandari sau redirectionari . Va multumim!

Alte discuții în legătură

Reabilitare termica bloc cu risc seismic Breezer Breezer Buna ziua, As dori sa stiu daca in cazul unui bloc incadrat la risc seismic I sau II se poate face anveloparea termica, fara consolidarea temeinica a ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari radutake radutake In anul 2000,blocul nostru a fost expertizat tehnic si incardat in gradul 2 risc seismic. Numai ca expertul societatii executante a facut expertiza \\"din pix ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as dori sa stiu daca proprietarul unui apartament ... AndMarin AndMarin Buna ziua, As dori sa stiu daca proprietarul unui apartament incadrat la clasa de risc seismic 1 are vreo raspundere penala in fata chiriasului sau ... (vezi toată discuția)