avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Acte copil-Anaf
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Acte copil-Anaf

Buna ziua! Eu cu tatăl fetiței de 3 ani (nu suntem căsătoriți)suntem in tatonări pt.custodia fetiței.Nu are copii dupa nici un act de identitate a fetiței.Din senin imi cere copii dupa certificatul fetitei ca ii trebuie pt.Anaf sa isi recupeze banii de la Anaf ca i-au blocat conturile si ca actul fetei ii trebuie sa dovedească ca are copil in întreținere.Vroiam sa stiu daca se poate asa ceva cu Anaful si intr-adevar e nevoie de actul fetei.Nu vreau sa il dau sa il foloseasca in alte scopuri.Multumesc.

Alte discuții în legătură

Duplicate certificat nastere MihaelaP. MihaelaP. Buna ziua!Am o fetita de 3 ani care are domiciliul stabil la mine.Tatal fetiței cere din senin copii dupa certificatul de nastere a fetiței.Nu vreau sa-i dau ... (vezi toată discuția)
Caz disperat monikaslz monikaslz buna ziua ! nu vreau sa plictisesc pe nimeni cu probl mea .Sora mea este recent casatorita in Romania dar locuieste in Italia. Din aceasta casatorie a rezultat ... (vezi toată discuția)
Are vreo sansa sa imi i-a copilasul?sunt o mama disperata!!! ContSters119331 ContSters119331 buna ziua!am sa incerc sa va scriu un mic rezumat din povestea mea in speranta ca voi primi un raspuns cat mai repede.In anul 2007 am ramas insarcinata in ... (vezi toată discuția)