avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Posibilitate de a fi dat în judecată pentru ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Posibilitate de a fi dat în judecată pentru ''stricarea imaginii''

am formulat o plingere penala impotriva primariei din localitate pt faptul ca in opinia mea s au achizitionat niste materiale supraevaluate se pare ca am avut dreptate pt ca parchetul din localitate a timis plingerea la DNA deoarece si ei au constatat ca sint motive intemeiate primarul localitatii ma ameninta ca daca nu se va adeverii cele aratate de mine ma va da in judecata ca i am sticat imaginea eu nu cred ca am gresit cu nimic dvs ce spuneti ??
Ultima modificare: Luni, 14 Mai 2018
Manuela Rășină, administrator
Dacă nu se vor adeveri cele arătate de dumneavoastră, înseamnă că nu ați putut strica imaginea cu nimic, pentru că va avea un document emis de către o autoritate publică care atestă acest lucru. Dumneavoastră aveți dreptul să sesizați organele penale în cazul în care considerați că ar fi o suspiciune privind săvârșirea unei infracțiuni. Imaginea sa nu poate suferi din cauza unei plângeri penale (cu atât mai mult în situația în care se dovedește că nu a fost vorba despre o faptă penală). Important este să nu îl calomniați, adică să nu susțineți public că este vinovat de infracțiuni de corupție dacă acest lucru nu a fost încă dovedit într-un dosar în mod definitiv.
multumesc f mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces daune morale fara martori fldan fldan Speta: X (un mare procesoman) depune impotriva lui Y plangeri repetate si mincionase la Politie, primarie, etc. Aceste plangeri contin cuvinte jignitoare la ... (vezi toată discuția)
Se pare ca marian godina ma da in judecata blueobelix blueobelix Nu e o gluma. Mister Marian Godina; ocupatie: eroul national al Romaniei ma ameninta ca ma va da in judecata si sa ma pregatesc . Ce e de facut in acest caz? ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pt denunt caomnios GalacticuTM GalacticuTM Buna , sper sa ma puteti ajuta si pe mine.Pe numele meu un anumit individ a formulat plangere penala pt savarsirea infractiunii de amenintare prev de art. 193 ... (vezi toată discuția)