avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Adeverință salariat
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Adeverință salariat

Buna ziua!
Va rog sa imi spuneti cum pot intra in posesia adeverințe de salariat a tatălui copilului meu daca acesta nu dorește să mi-o aduca fiindu-mi necesară pentru dosarul de indemnizație copil. I-am solicitat aceasta adeverinta de o luna de zile. Pe baza unei cereri o pot solicita eu direct la locul lui de muncă?Mentionez ca nu locuim impreuna,nu suntem căsătoriți.
Mulțumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie rabaceanualexandru rabaceanualexandru Buna ziua, Asi dori si eu va rog cateva lamuriri asupra acestui aspect legat de stimulentul de insertie. Mentionez de la inceput ca eu nu lucrez, insa ... (vezi toată discuția)
Indemnizzatie lunara pentru cresterea copilului fara a beneficia de ccc zaris zaris Mama este casnica, tatal lucreaza si a realizat venituri in ultimile 12 luni (mai mari decat salariul minim pe economie), copilul nascut la 01.09.2018. Tatal ... (vezi toată discuția)
Acte necesare suspendare cic Diana_B Diana_B Buna ziua, As dori sa stiu daca este corect ca angajatorul sa solicite unei angajate care doreste sa intre in cic sa depuna in acest sens cererea de ... (vezi toată discuția)