Multumesc mult pentru raspuns.
Ma intreb, in acest caz, de ce oare cei de la CJP Dambovita nu au vrut sa imi primeasca documentele care atesta ca am terminat facultatea la zi, atunci cand am depus dosarul pentru pensie de invaliditate. Mi-au spus ca aceste documente imi vor fi necesare doar cand voi implini varsta standard de pensionare. Acest lucru s-a intamplat in aprilie 2011. Au facut un abuz, sau s-a modificat intre timp sistemul de calcul?
Nu au stapanit si nu stapanesc legislatia.
Tot timpul cursurile universitare de zi au intrat in calculul pensiei de limita de varsta si cea de invaliditate.
La acest moment ati trecut la limita de varsta ?
Inca nu, mai am aproape 3 ani (daca intre timp nu seschimba legea). Ce mai pot face acum?
As putea lua legatura cu un avocat, deoarece am unele dubii si in ceea ce priveste recalcularea facuta dupa ce am castigat in instanta anii lucrati in grupa a II-a de munca?
Depuneti la casa locala:
-O cerere de recalculare
- Diploma de absolvire a învățământului universitar (original și copie) și adeverința din care să rezulte durata normală, perioada studiilor și faptul că acestea au fost urmate la zi;
-Un cupon de pensie
Sa va dea numar de inregistrare, iar dupa aceea n-au decat sa emita decizie de respingere, cu motivarea ei.
Daca depuneti documentele de mai sus eu nu cred ca isi vor permite sa emita decizie de respingere.