avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent, maternitate, angajata/studenta
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent, maternitate, angajata/studenta

Buna ziua ! Am 25 de ani, sunt in anul I la master, In 19.05.2016 am nascut si am intrat in indemnizatie pe baza faptului ca eram studenta in invatamantul superior la zi. Cu cele 60 de zile inaintea implinirii varstei de 2 ani a copilului, adica mai exact cu data de 15.03.2018, m-am angajat cu contract determinat pe perioada a 12 luni si am aplicat si pentru stimulentul de insertie in munca, dosar care a fost aprobat, dar urmeaza sa ajunga si decizia si banii. Dilema mea este ca tocmai am aflat ca sunt din nou insarcinata (5sapt, nu am anuntat inca la locul de munca) si nu prea stiu unde ma aflu mai exact cu situatia mea cand voi naste, adica aprox prin luna decembrie. Ideea e ca eu stiam ca trebuie sa ai cel putin 12 luni de venituri impozabile ca sa intrii in maternitate pe baza salariului, dar eu practic din 15 martie de cand lucrez si pana in decembrie as avea vreo 10. Deci eu voi lua bani, si daca da, de unde ? de la cine ? sau mai conteaza ca sunt inca studenta la master ? voi proceda exact ca si cu prima sarcina ? Multumesc mult

Alte discuții în legătură

Situatie copil nr.2 Geolardo Geolardo Ma aflu in situatia urmatoare : - am nascut pe 19.05.2016 - am intrat in indemnizatie de crestere a copilui fiind studenta la zi - inainte cu 2 luni de ... (vezi toată discuția)
Absolvent id 2014 si indemnizatie cc pentru master ioanab9 ioanab9 1.Sunt absolvent 2014 al unei facultati la ID ( invatamant la distanta), iar licenta o voi da in septembrie. Pot depune actele pentru somaj, daca am urmat ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil alexandra1105 alexandra1105 Am o situatie mai ciudata si as vrea sa stiu cam in ce categorie ma incadrez cu privire la aceasta indemnizatie. Sunt studenta la zi (in ultimele 12 luni fara ... (vezi toată discuția)