avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Control Medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Control Medical

Buna ziua,
As avea si eu o intrebare:
in urma castoriei trebuie sa-mi schimb CI
dar am pierdut cert. de casatorie si dureaza pana sa-mi fac CI.
Intrebarea mea este pot face un control medicat fara CI suint gravida in luna a 5-a? daca da care este procedura, Multumesc anticipat !!!
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 19:52, 14 Mai 2018
Dacă e urgență nu contează că nu aveți CI cu noul nume, veți fi consultată.
Dacă nu e urgență aveți răbdare, că nu durează mai mult de o zi-două până primiți duplicatul certificatului de căsătorie și apoi puteți depune actele pentru CI. În max. două săptămâni o veți avea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare nume permis auto ContSters367342 ContSters367342 As vrea sa îmi schimb si eu permisul pe numele după căsătorie, aveti idee ce acte am nevoie si mai important e vreo problema daca numele l-am schimbat acum ... (vezi toată discuția)
Certificat de casatorie Nina1 Nina1 Buna ziua, In urma casatorie s-a eliberat un certificat de casatorie in 2003. Ce conditii trebuiesc indeplinite pentru a se elibera un alt certificat de ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate misirotaru misirotaru sunt din orasul buhusi jud. bacau. lucrez in italia,am bilet de avion dus-intors pentru o saptamana imi.pot schimba buletinul in acest timp? si certificatul ... (vezi toată discuția)