avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Hotarare aga pentru deschidere cont bancar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Hotarare aga pentru deschidere cont bancar

Buna ziua,

In cazul unei societati cu patru actionari (si cu doi actionari-administratori, iar in statut se prevede doar ca puterile de reprezentare si administrare le exercita separat, fara sa se specifice care din administratori este imputernicit in relatia cu banca), unul din actionarii-administratori poate deschide la o banca un cont bancar fara AGA? (fara acordul celuilalt actionar-administrator sau a celorlalti actionari)..?

Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 15 Mai 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Cont bancar pentru societate comerciala tip srl Nina1 Nina1 Buna seara, Care este procedura pentru deschidere cont bancar pentru persoana juridica (sc tip srl) in cazul in care societatea are 2 actionari si 2 ... (vezi toată discuția)
Imputernicire pt a reprezenta sc mihamagda mihamagda Buna ziua , Am o societate in care sunt asociata 50% . Amandoi administratori . Pot imputernici o terta persoana pentru a reprezenta soc in locul meu in ... (vezi toată discuția)
Administrator / reprezentant legal - numire manager irina_trusca irina_trusca Buna ziua. As vrea sa aflu daca la semnarea unui CIM pentru funcția de manager este necesară semnătura administratorului unei societăți sau CIM poate ... (vezi toată discuția)