avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită 2 executari silite pe aceeasi creanta,
Discuție deschisă în Executare silită

2 executari silite pe aceeasi creanta,

am primit 2 executari silite ptr aceeasi creanta, de la acelasi BEJ,Acelasi creditor ,la interval de 4 luni una de alta.(cu 2 incheieri de executare silita a judecatoriei) la interval de 4 luni prima este in executare de 3 luni,urmatoarea asteapta sa intre in curs...Pot depune o plangere penala impotriba BEJ ptr abuz in serviciu ,si sa cer daune si prejudicii morale si financiare? eu consider actiunea executorului ca fiind una de natura penala,facuta cu premeditare.,
A doua cerere de executare silita a facut-o dupa ce a fost instiintat DE JUDECATORIE ca am depus contestatie la executare la prima,invocand prescrierea si exceptia lipsei de reprezentant a mandatarului conf deciziei 9/2017 si 19/2018 a iccj
Ultima modificare: Luni, 14 Mai 2018
GEO GEO GEO, utilizator

Alte discuții în legătură

Executare silita Ionut Anonim Ionut Anonim In luna april mai 2016 mi s a facut ultima poprire pe salariulsalariu la firma X(in 13.042016 am schimbat locul de munca la firma Y)...in 12.03.2018 am primit ... (vezi toată discuția)
Exceptia lipsei calitatii procesuale pasive a creditorului actual GEO GEO GEO GEO GEO GEO Buna ziua, In noiembrie 2017,firma de recuperari creante Secapital SaRL a solicitat la BEJ o executare silita,s-a incuviintat la Judecatorie executarea pe ... (vezi toată discuția)
Executare silita cosara petru cosara petru Persoanele fizice pot fi executate silit prin mandatar care reprezinta o firma,avand in vedere Decizia nr.9/2016 a ICCJ ? (vezi toată discuția)