avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Testament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Testament

Buna ziua,am aflat azi ca un unchi de-al meu ,care a murit acum 8-9 ani,a avut un testament prin care lasa nepotilor anumite bunuri. Nu am avut cunostinta de acest testament. Este prescris dreptul de a cere ceva? Exista vreo varianta sa aflu daca acest testament a existat sau daca s-a facut ccva in legatura cu el? El era casatorit si sotia lui inca traieste dar nu doreste sa mai vorbeasca cu noi. Cum as putea sa stiu daca mai exista o sansa sau nu?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Testamente într-o succesiune nedezbătută de mai multe generații de moștenitori. ce are de făcut moștenitorul actual? razvanstroe razvanstroe Ma aflu in urmatoarea speta: in urma cu zeci de ani, un cuplu a avut 2 baietii. Baiatul 1 a fost casatorit, fara copii, Baiatul 2 a fost casatorit si a avut ... (vezi toată discuția)
Nu am gasit un notar sau avocat care sa imi explice coerent, ... mateidonea mateidonea Nu am gasit un notar sau avocat care sa imi explice coerent, sper sa ma ajutati. Unchiul meu (fratele mamei) a decedat recent si a carui sotie a decedat cu ... (vezi toată discuția)
Mostenire daniela ciocoiu daniela ciocoiu Buna ziua, As dori o informatie, sper ca am nimerit unde trebuie. Am o matusa, sora a mamei mele, care nu a avut copii si se intereseaza de situatia ei, ... (vezi toată discuția)