avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Acte ANAF dupa reluarea activitatii ca PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Acte ANAF dupa reluarea activitatii ca PFA

Buna ziua,

Tocmai mi-am reluat activitatea ca PFA, dupa CCC. Imi puteti spune cu ce acte trebuie sa merg acum la ANAF si ce declaratii am de depus? S-au schimbat multe din 2016 pana acum...
Multumesc

Alte discuții în legătură

Declarație unica ElenaTarna ElenaTarna Bună!! Am un pfa din 2015, an pt care am depus declarația unica, apoi a fost suspendat din 04 2016 pana în 13 10 2017 pt indemnizație creștere copil, și ... (vezi toată discuția)
Plata contributii pfa radiat ContSters455989 ContSters455989 Buna ziua mult stimata comunitate si avocati, am o problema : - Am inchis (radiat) PFA-ul meu in 22 februarie 2016 - Am fost la ANAF S1 in martie 2016 ... (vezi toată discuția)
Inregistrare in anaf a perioadei ccc luizaioana_luizaioana luizaioana_luizaioana Buna ziua. In anul 2016 am nascut, in luna februarie si dupa cele 126 de zile de pre si post natal incheiate undeva la inceputul lunii iunie, am intrat in ... (vezi toată discuția)