avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declarație unica
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declarație unica

Bună!! Am un pfa din 2015, an pt care am depus declarația unica, apoi a fost suspendat din 04 2016 pana în 13 10 2017 pt indemnizație creștere copil, și apoi am reluat activitatea. Nu am mai depus nici o declarație pana acum:( mi am deschis și cont virtual la anaf. Ce sa fac?? Cum s o dreg? Urmează și un divorț în urma căruia îmi voi schimba numele. Cum va afecta asta denumirea pfa ului?
Ultima modificare: Vineri, 25 Octombrie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:02, 25 Octombrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeti la finante si veti depune declaratiile unice pentru anii din urma pe modelul de declaratie valabila atunci. E bine sa le depuneti din proprie initiativa pentru ca daca va descopera ei, va fi mai costisitor. Completati registrul de evidenta fiscala pentru fiecare din acesti ani pentru a va fi mai simplu apoi sa treceti valorile in declaratie. Adica calculati veniturile si chetuielile deductibile pe fiecare tip, pentru fiecare an.
Daca vor aparea modificari la numele dumneavoastra, mergeti la registrul comertului,dupa ce aveti actul de divort si buletinul schimbat, sa vi sa faca modificarea si la pfa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa pentru calcularea venitului net pe 2018 Nicoleta 1956 Nicoleta 1956 Am inteles ca pentru anul 2018 nu se mai emit decizi de impunere de anaf. Pe anul 2017 la calcularea venitului net au fost excluse chetuielile cu contributiile ... (vezi toată discuția)
Declaratia unica la radierea pfa Sophiaa Sophiaa Buna ziua! Luna trecuta pe 13 mi-am înfiintat pfa. Astăzi am ridicat foaia radierii de la registrul comerțului! Ce fac mai departe? Nu am dat nici ... (vezi toată discuția)
Declaratia unica pentru 2018 Margacc Margacc Buna ziua, Sunt PFA si incerc sa imi completez declaratia unica. Am cateva nelamuriri pentru care va rog sa ma ajutati. In declaratia unica completata in ... (vezi toată discuția)