Bună!! Am un pfa din 2015, an pt care am depus declarația unica, apoi a fost suspendat din 04 2016 pana în 13 10 2017 pt indemnizație creștere copil, și apoi am reluat activitatea. Nu am mai depus nici o declarație pana acum:( mi am deschis și cont virtual la anaf. Ce sa fac?? Cum s o dreg? Urmează și un divorț în urma căruia îmi voi schimba numele. Cum va afecta asta denumirea pfa ului?
george-neagu
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Mergeti la finante si veti depune declaratiile unice pentru anii din urma pe modelul de declaratie valabila atunci. E bine sa le depuneti din proprie initiativa pentru ca daca va descopera ei, va fi mai costisitor. Completati registrul de evidenta fiscala pentru fiecare din acesti ani pentru a va fi mai simplu apoi sa treceti valorile in declaratie. Adica calculati veniturile si chetuielile deductibile pe fiecare tip, pentru fiecare an.
Daca vor aparea modificari la numele dumneavoastra, mergeti la registrul comertului,dupa ce aveti actul de divort si buletinul schimbat, sa vi sa faca modificarea si la pfa.
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.