In anul 2016 am nascut, in luna februarie si dupa cele 126 de zile de pre si post natal incheiate undeva la inceputul lunii iunie, am intrat in concediu de crestere a copilului.
Pana aici toate bune si frumoase, am primit scrisoarea de la Ministerul Muncii cu aprobarea CCC si a indemnizatiei aferente.
Acum cateva zile am aplicat pentru un credit si in urma interogarii in ANAF banca ma suna sa-mi spuna ca pe perioada aferenta CCC din 2016 eu nu figurez cu nici un venit.
Este normal ca indemnizatia CCC sa nu apara in ANAF? Am cerut si o adeverinta pe venit pe 2016 pe portalul virtual ANAF si intr-adevar nu apare nici un venit dar nu inteleg de ce si as vrea sa stiu cum imi va afecta acest lucru pensia ( in caz ca mai apuc asa ceva :) )
Multumesc foarte mult pentru ajutor.
Multumesc foarte mult pentru raspuns. In cazul in care angajatorul a uitat sa depuna aceasta declaratie ce se mai poate face in aest moment? Se poate depune retroactiv? De catre angajator? Sau trebuie sa merg eu cu toate actele doveditoare ale CCC-scrisoarea de la Ministerul Muncii adica-la ANAF. Sincer mi se pare ciudat ca ANAF nu stie ca Ministerul Muncii mi-a dat acei bani....pe acei bani nu se platesc taxe? Multumesc.