avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIM cu timp partial repartizat inegal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIM cu timp partial repartizat inegal

Buna ziua! Ma aflu in situatia de a incheia/semna un CIM cu timp partial (20 ore/sapt.) repartizate inegal, in sensul ca nu se vor efectua in fiecare zi cate 4 ore/zi.
In contextul in care nu se stie exact care sunt zilele in care se va lucra si nici intervalul orar, este ok daca scriu 20 ore/sapt, repartizate inegal in intervalul orar/zi: 09.00-21.00? Adaug si partea de interdictie de ore suplimentare.
Este ok sau este obligatoriu sa scriu anumite intervale orare? (ex: 09.00-13.00, 13.00-17.00) Dar in acest context, ce facem cand angajatul vine in intervalul 10.00-14.00 sau intr-o zi nu vine deloc si a 2-a zi sta 8 ore?
Multumesc anticipat pentru raspuns!
Ultima modificare: Marți, 15 Mai 2018
LarisaMT, utilizator
Cel mai recent răspuns: LarisaMT , utilizator 11:55, 15 Mai 2018
Mi se pare corect daca mentionati : 20 ore/sapt, repartizate inegal in zilele : ...., intervalul orar ....
20 ore/sapt, repartizate inegal in zilele : L-V intervalul orar: 09.00-21.00. Este corect?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de lucru flexibil lanseta270 lanseta270 Incepand cu 1 martie 2012 am semnat o anexa la contractul individual de munca referitoare la mai multe aspecte printre care unul foarte important. Programul ... (vezi toată discuția)
Program de lucru adaugat in cim carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! CIM intocmite pana acum - faceau trimitere, in ceea ce priveste programul de lucru - la Regulamentul intern. Dupa intrarea in vigoare a OUG, ... (vezi toată discuția)
Cim timp partial comancorinaadelina comancorinaadelina Buna ziua, as vrea sa stiu cum se procedeaza cu un CIM cu timp partial , adica 3 zile /saptamana cate 8 ore = 24 ore/saptamana. In Cim se specifica timpul de ... (vezi toată discuția)