avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj bunuri
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj bunuri

Buna ziua! Un prieten a facut o casa cu fost lui prietena(credit prima casa), apoi s-au despartit si fata i-a vandut lui casa prin contract de vanzare-cumparare la notar, el preluand si creditul.
Verbal ei au convenit ca el are sa-i dea ei o anumita suma de bani cu care a contribuit ea la casa, fara a se invoi si asupra unui termen.
In momentul de fata, baiatul nu are banii, avand multe cheltuieli(inclusiv creditul la casa care este aproape cat jumatate din salariul lui), iar fata il ameninta ca il da in judecata cu toate ca el vrea sa-i dea banii, niciodata nu a negat aceasta datorie.
Ce ar putea face? Fosta prietena isi poate recupera banii in instanta cu toate ca in contractul de vanzare-cumparare scrie ca a primit pretul casei?
Multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

M-am casatorit de aproape 10 ani , iar acum am divortat. sotia ... Vali111222 Vali111222 M-am casatorit de aproape 10 ani , iar acum am divortat. Sotia a avut un apartament pe care la vandut cu 45.000 euro bani proprii ( obtinut prin mostenire ) ... (vezi toată discuția)
Dovada unei sume de bani dati ca despagubire GAGIU1982 GAGIU1982 Buna ziua, parintii au 2 copii (fata si baiat). Fetei si prietenului acesteia le-au vandut casa cu contract de vz-cu cu uzufruct in cote parti egale. Dupa ... (vezi toată discuția)
Un caz mai putin obisnuit baikomarilena baikomarilena Tatal meu i-a vandut jumatate din casa in care locuim fostului meu sot, iar cealalta jumatate a donat-o fetei mele in varsta de 9 ani . Acum fostul sot (care ... (vezi toată discuția)