Inainte de casatorie am inceput constructia unei case pe teren concesionat impreuna cu parintii mei. Casa era intabulata pe numele meu inainatea casatoriei. In timpul casniciei am contribuit amandoi la imbunatatirea acesteia + parintii mei cu care locuim.
Intrebarile mele sunt :
-Daca vreodata vom ajunge la divort, ce se intampla cu casa/partajul?( casa fiind proprietatea mea diniantea casatoriei)
- Ce pot face pentru a asigura sederea continua a parintilor mei in acea casa in cazul in care eu as pati ceva?
Multumesc pentru rapsuns. Insa cum/de unde am certitudinea ca prarintii mei au drept asupra casei ? Pe ei nu exista nici un act, nimic. Pur si simplu se mosteneste?
Partaj
mariw
buna ziua. am 20 de ani,locuiesc cu parinti si cu bunica,bunicul meu a plecat din casa,acum traind in concubinaj cu alta femeie. acum vrea sa ne evacueze ... (vezi toată discuția)
Partaj complicat
robin2014
an divortat in 2012, pana la divort am locuit primii sapte ani in casa bunicii sotului meu cu aceasta si sotul meu nu a dorit sa faca acolo investitii, ne-am ... (vezi toată discuția)