avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... folosire muzica in campania de publicitate
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

folosire muzica in campania de publicitate

Buna ziua
Daca un autoturism care are atasat un panou publicitar foloseste ca fundal sonor (boxa exterioara) muzica, are nevoie de vreun fel de autorizatie sau trebuie platita vreo taxa? Ce si unde?
Dar daca se foloseste muzica clasica? Din ce stiu operele clasice pot fi folosite fara niciun fel de drepturi de autor.. sau ceva de genul acesta.
Dar daca se foloseste un post de radio local?
Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Taxa pt radio online privind drepturile de autor claudiu.ar claudiu.ar buna ziua, vreau sa fac un radio online si sa pun muzica comerciala.pe viitor o sa bag si reclame. as dori sa stiu cat ma costa taxa pe drepturile de ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie pentru afisaj interior? ileana madalina ileana madalina Buna ziua! Am infiintat de curand un cabinet medical individual stomatologic si as dori sa montez un panou publicitar. Pentru cele situate pe peretele ... (vezi toată discuția)
Muzica - drepturi de autor Golem Golem Buna ziua, as vrea sa folosesc muzica romaneasca veche (inainte de 1950) pentru coloana sonora a unui film de scurt metraj. Aveti idee daca exista o baza ... (vezi toată discuția)