avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Inmatriculare
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Inmatriculare

Buna ziua.vreau sa cumpar o motocicleta de la o persoana care nu poate oferi certificat fiscal.proprietarul din acte e decedat.cum sa procedez? Ce trebuie sa faca el ca sa scoata fiscal pt ca eu sa o pot trece pe numele meu? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:44, 16 Mai 2018
Mostenitorii proprietarului motocicletei trebuie sa dezbata succesiunea
Trebuie verificat cati mostenitori sunt,posibil sa fie necesar partaj
In baza certificatului de mostenitor,se poate parcurge procedura tranzactionare drept de proprietate motocicleta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare auto de la proprietar decedat valentinBr valentinBr buna ziua, trebuie sa cumpar un auto al carui proprietar in acte e decedat. mostenitoarele sunt 3, mama si 2 fete. care sunt pasii si actele ce-mi trebuiesc ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal valabilitate Eduard Cristian Eduard Cristian Buna ziua. As dori sa cumpar o motocicleta la care se ofera ceritificat fiscal. Din ce am inteles, motocicleta provine din judetul Sibiu unde s-a eliberat ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru inmatriculare motocicleta! Cosmin09 Cosmin09 Buna ziua, ma confrunt cu o ''mica'' dilema. In urma cu cateva saptamani m-am hotarat sa achizitionez o motocicleta avand in vedere ca vine vara (numai ... (vezi toată discuția)