avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Trebuie sa platesc vreo taxa?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Trebuie sa platesc vreo taxa?

Salut,

Lucrez de acasa pentru o companie din Londra, si primesc lunar in jur de 2000+ lire in contul romanesc. Banii sunt transferati prin transferwise la fiecare 2 saptamani.
Nu am nici un contract de munca. De curand mi'a venit un plic de la anaf, si zicea ceva de inregistrarea in spatiul virtual.
Este posibil sa imi urmareasca contul bancar? Sau asta trebuie sa fie confidential?
Am de platit taxe? Sa ma astept cu anaful la usa?

Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Returnate de fonduri Alexven89 Alexven89 Buna ziua Acum o săptămână am facut un transfer bancar din contul meu deschis la o bancă din londra printr un serviciu online ,transfergo(numele ... (vezi toată discuția)
Venituri obtinute din strainatate, obtinute in baza unui contract de colaborare, pe teritoriul romaniei andreea_ec andreea_ec Voi lucra cu o companie din Londra, pe teritoriul Romaniei, de acasa, in baza unui contract, valabil 12 luni, in care este specificat ca eu voi presta servicii ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei alimentare sorin_olimpia sorin_olimpia Fostul meu sot a deschis acum doi ani un proces prin care cerea reducerea pensiei alimentare a copilului de la 100 de lire sterline (490 de lei in prezent), la ... (vezi toată discuția)